WK veldrijden gratis livestream

WK veldrijden gratis livestream

Dit weekend worden in Zwitserland het WK veldrijden gereden. Het WK kampioenschap veldrijden live kijken doe je hier. Het slotstuk begint zondag om 15u, als de elite mannen jagen op de Regenboogtrui. Schaduwfavoriet is Wout Van Aert. Hij aast zondag op zijn derde titel bij de eliterenners. Zaterdag verkende Van Aert naar eigen tevredenheid het parcours al. De wereldkampioen vertelde tegen de camera van Sporza het volgende: “Het parcours is lastig, maar ik doe het graag. Het zal overal sukkelen zijn om recht te blijven.” Kan VDP hem iets in de weg leggen?  WK veldrijden gratis livestream Krijgt Mathieu van der Poel dan toch de spannendste cross van het jaar? Zondag omstreeks 15 uur weet u het antwoord, want dan is het tijd voor het 102e WK veldrijden. Kan u door omstandigheden niet op TV volgen? Deze livestream is gratis en in HD:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 WK veldrijden gratis livestream

Hoe kan ik bij Unibet TV livestream kijken naar het Belgisch kampioenschap veldrijden?

Unibet TV zendt alle verldritten gewoon livestream op internet uit. Zo kunt u dus ook vanavond bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden op het WK veldrijden. Hieronder leest u hoe gemakkelijk dit livestream naar het veldrijden kijken bij Unibet TV werkt:

  1. log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u namelijk ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Als u dus bijvoorbeeld 15 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan ontvangt u van Unibet € 15,- (uw storing) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed).
  3. Open de website van Unibet. In deze website gaat u hierna naar het sportgedeelte. Vervolgens selecteert u in dit sportgedeelte de livestream van de wedstrijd die u livestream bij Unibet TV wilt kijken. De livestream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal 10 Eurocent) op uw Unibet account heeft staan kunt u vanaf nu alle sportwedstrijden gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

    Gratis livestream Serie A=

    gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten