Livestream van Gerwen Anderson 1080x620 Livestream Michael van Gerwen   Gary Anderson, halve finale WK Darts

Livestream Michael van Gerwen – Gary Anderson, halve finale WK Darts

De tweede halve finale van het WK darts 2019 wordt vanavond, zo rond de klok van 22.00 uur, gespeeld en gaat tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson. Wie bereikt de finale van het PDC World Darts Championship, ‘Mighty Mike' of toch ‘The Flying Scotsman'?  Livestream Michael van Gerwen   Gary Anderson, halve finale WK DartsU ziet het livestream op internet bij Unibet TV. Want Unibet TV heeft namelijk bij alle WK dartsmatches altijd livestream kijken en wedden in de promotie. Dus ook vanavond bij de halve finale tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson. En zeker is in elk geval dat Nederlander van Gerwen vol vertrouwen is voor zijn halve finale tegen Anderson. Michael van Gerwen liet, na zijn gewonnen kwartfinale tegen Ryan Joyce (5-1 in sets) namelijk al weten: “Iedereen kent me toch, ik ga hem slachten.” Maar ook de tegenstander van Michael van Gerwen in deze halve finale, de Schot Gary Anderson, kijkt met vertrouwen uit naar deze dartsclash van vanavond. Anderson gaf namelijk al aan: “Ik kijk die match met veel vertrouwen tegemoet, Michael brengt steeds het beste in me naar boven.” Kortom beide spelers zullen vanavond met veel vertrouwen het podium van Ally Pally betreden voor deze halve finale van het WK darts. En daarom is het ook des te plezanter dat deze halve finale van het WK darts 2019 vanavond weer livestream op internet bij Unibet TV te bekijken is. klik dan ook snel hieronder op de button voor de livestream van Michael van Gerwen tegen Gary Anderson:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Livestream Michael van Gerwen   Gary Anderson, halve finale WK Darts

Hoe kan ik livestream kijken naar Michael van Gerwen tegen Gary Anderson bij Unibet TV?

Bij Unibet TV kunt u dus alle dartsmatches van het PDC World Darts Championship gewoon livestream op internet bekijken. Dus ook vanavond bij de halve finale tussen van Gerwen en Anderson heeft Unibet TV weer livestream kijken en wedden in de promotie. Hieronder leest u hoe gemakkelijk dit livestream naar Michael van Gerwen tegen Gary Anderson kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Log in op uw Unibet account.
  2. Heeft u nog geen Unibet account? Klik dan nu hier en maak deze snel aan. Want dan profiteert u namelijk ook direct van uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. (Dus als u bijvoorbeeld 25 Euro stort op uw nieuwe Unibet account. Dan krijgt u van Unibet € 25,- (uw storing) + € 50,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 75 Euro speeltegoed).
  3. Ga naar de website van Unibet en open het sportgedeelte van deze webstek. In dit sportgedeelte selecteert u vervolgens de livestream van Michael van Gerwen tegen Gary Anderson. De livestream start hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal € 0,10) op uw gratis Unibet account heeft staan kunt u alle dartspartijen van het WK darts 2019 gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Om te beginnen dus vanavond met de halve finale tussen Michael van Gerwen en Gary Anderson. Alvast veel darts kijkplezier toegewenst bij van Gerwen tegen Anderson!

Gerelateerde berichten