Livestream Kevin Anderson Kei Nishikori en Roger Federer Dominic Thiem 1080x620 Livestream ATP Finals met vandaag Federer  Thiem & Anderson  Nishikori

Livestream ATP Finals met vandaag Federer – Thiem & Anderson – Nishikori

De Nitto ATP Finals worden de komende week gespeeld in de O2 Arena in Londen. Tijdens deze traditionele afsluiting van het ATP tennis seizoen nemen de 8 beste tennissers van het afgelopen ATP seizoen het nog 1 keer tegen elkaar op. Livestream ATP Finals met vandaag Federer  Thiem & Anderson  NishikoriEn het goede nieuws is, alle tennismatches van de ATP Finals 2018 zijn weer livestream op internet bij Unibet TV te bekijken. Want Unibet TV heeft ook bij de ATP Finals 2018 weer livestream kijken en wedden in de promotie. En vandaag staan de tweede groepsduels in groep Lleyton Hewitt op het programma. Dat levert met Kevin Anderson tegen Kei Nishikori en Roger Federer tegen Dominic Thiem uiteraard weer mooie tennismatches op, die dus gewoon livestreams op internet bij Unibet TV te bekijken zijn. Kan Anderson, die in zijn eerste tennismatch van deze ATP Finals met 6-3 en 7-6 (10) te sterk was voor Dominic Thiem, nu in zijn tweede partij ook winnen van Kei Nishikori? Dat is vanmiddag, om 15.00 uur de grote vraag bij Anderson tegen Nishikori. Zeker is in elk geval dat de Japanner Kei Nishikori in zijn eerste tennismatch van deze ATP Finals 2018 met 7-6 (4) 6-3 te sterk was voor Roger Federer. Hierdoor is de winnaar van Kevin Anderson tegen Kei Nishikori al zo goed als zeker is van het bereiken van de halve finales van de ATP Finals. Bovendien weten we hierdoor ook dat Roger Federer en Dominic Thiem in hun onderlinge tennismatch, die vanavond, om 21.00 uur wordt gespeeld, allebei moeten winnen om de kansen op het bereiken van de halve finales van deze ATP Finals in eigen hand te houden. Kortom bij zowel Anderson tegen Nishikori als Federer tegen Thiem zijn de belangen vandaag groot. En daarom is het ook des te mooier dat allebei deze ATP Finals tennismatches vandaag livestream op internet bij Unibet TV te bekijken zijn. Dus klik hieronder snel op de button voor de livestreams van Kevin Anderson tegen Kei Nishikori en Roger Federer tegen Dominic Thiem:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Livestream ATP Finals met vandaag Federer  Thiem & Anderson  Nishikori

Hoe kan ik livestream kijken naar Anderson tegen Nishikori en Federer tegen Thiem bij Unibet TV?

Bij Unibet TV bent u dus aan het goede adres om alle tennismatches van de ATP Finals 2018 gewoon livestream op internet te bekijken. Zo kunt u dus ook vandaag kunt u bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden bij Kevin Anderson tegen Kei Nishikori en Roger Federer tegen Dominic Thiem. Hieronder leest u stap voor stap hoe eenvoudig dit livestream naar de Nitto ATP Finals kijken bij Unibet TV werkt:

 1. Log in op uw Unibet account.
 2. Heeft u nog geen eigen Unibet account? Klik dan nu hier en maak deze meteen aan. Want dan ontvangt u namelijk ook direct uw welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro (dus als u bijvoorbeeld 25 Euro op uw nieuwe Unibet account stort. Dan krijgt u van Unibet € 25,- (uw storing) + € 50,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 75 Euro speeltegoed).
 3. Ga naar de website van Unibet en open het sportgedeelte van deze website. Hierna selecteert u de ATP Finals tennismatch die u livestream op internet bij Unibet TV wilt bekijken. De livestream start vervolgens vanzelf.
 4. Dat is alles, zo lang u saldo (minimaal € 0,10) op uw gratis Unibet account heeft staan kunt u alle matches van de ATP Finals 2018 gewoon livestream op internet bij Unibet TV bekijken. Om te beginnen dus vandaag met Anderson tegen Nishikori en Federer tegen Thiem. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze tennismatches!

Gerelateerde berichten