Gratis livestream Ronde van Spanje etappe 6 1080x620 Kijk hier gratis livestream naar de zesde etappe van de Vuelta 2018

Kijk hier gratis livestream naar de zesde etappe van de Vuelta 2018

De Vuelta a España, oftewel de Ronde van Spanje, is vandaag alweer toe aan zijn zesde etappe. En tijdens deze zesde etappe van de Vuelta 2018 leggen de renners 155,7 kilometer af van Vanuit Huércal-Overa naar San Javier. Dit lijkt een etappe te zijn die gemaakt is voor de sprinters, want het parcours is redelijk vlak. Maar toch moeten de renners wel over 2 colletjes heen. De eerste van deze 2 cols komen de renners namelijk na zo'n 53 gereden kilometers tegen. Dat is namelijk de Alto de Garrobillo (derde categorie, 3,8 kilometer klimmen tegen 5,8% stijgingspercentage gemiddeld). Hierna passeert het peloton na zo'n 98 gereden kilometers ook nog de Cuesta de Cedacero (derde categorie, 5,2 kilometer klimmen tegen 5,2% stijgingspercentage gemiddeld). Na het bereiken van deze top hebben de renners vervolgens nog een ruime 50, zo goed als vlakke, kilometers te gaan tot de finish in San Javier. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u deze zesde etappe van de Vuelta 2018 gratis livestream op internet kan bekijken:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Kijk hier gratis livestream naar de zesde etappe van de Vuelta 2018

Inzetten op de zesde etappe van de Vuelta 2018? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Denkt u vanmiddag zeker te weten wie deze zesde etappe van de Vuelta a España op zijn naam zet? Zo ja, zet hier dan op in bij Unibet. Want alleen bij Unibet krijgt u als nieuwe klant namelijk een welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: U maakt vanmiddag uw eigen Unibet account aan en besluit hierop 30 Euro te Stort 40 speel met 120 en kijk live naar de Pro League 23 Kijk hier gratis livestream naar de zesde etappe van de Vuelta 2018storten. Dan krijgt u van Unibet 30 Euro (uw storting) + 60 Euro (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 90 Euro speeltegoed. Uw eerste storting wordt door Unibet dus verdrievoudigd als welkomstbonus. Hartstikke mooi natuurlijk! Want met deze verdrievoudigde eerste storting kunt u hierna een (live) gokje wagen op de winnaar van deze zesde rit van de Ronde van Spanje 2018. En als u hier bij Unibet een online gokje op waagt dan profiteert u ook nog is van de hoogste noteringen van België voor de winnaar deze zesde etappe van de Vuelta a España. Dus heeft u nog geen Unibet account? Klik dan nu hier om deze direct aan te maken. Want dan ontvangt u ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Zo kunt u vanmiddag deze zesde etappe van de Vuelta 2018 nog spannender maken met een (live) gokje! Dit terwijl u de koers dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

Gerelateerde berichten