Gratis livestream twaalfde etappe van de ronde van Spanje 1080x620 Kijk hier gratis livestream naar de twaalfde etappe van de Vuelta a España

Kijk hier gratis livestream naar de twaalfde etappe van de Vuelta a España

181,1 Kilometer, dat is de afstand die het peloton vandaag aflegt tijdens de twaalfde etappe van de Vuelta a España 2018. En tijdens deze 181,1 kilometer moeten de renner over 2 gecategoriseerde klimmetjes heen. Dat zijn namelijk na bijna 5 gereden kilometers de Alto de Cadeira aan (derde categorie, 5,8 kilometer klimmen tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 6,5%). Hierna beklimmen de renners vervolgens na zo'n 124 gereden kilometers ook nog de Alto de San Pedro (derde categorie, 7,4 kilometer klimmen tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 4,9%). Eenmaal bovenop deze tweede col hebben de renners nog zo'n kleine 50 kilometer te gaan zonder gecategoriseerde cols. Maar dat betekent niet dat de rest van deze twaalfde etappe van de Vuelta a España vlak is. Nee, want zeker in de laatste 20 kilometer van deze etappe rijden de renners van het ene korte klimmetje naar het andere. Dat beloofd dus weer vuurwerk op te leveren in de finale van deze twaalfde koers van de Ronde van Spanje 2018. En daarom zochten wij weer voor u uit waar deze twaalfde etappe van de Vuelta a España vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Kijk hier gratis livestream naar de twaalfde etappe van de Vuelta a España

Inzetten op de twaalfde etappe van de Vuelta a España? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Mocht u vandaag ook zeker denken te weten wie deze twaalfde etappe van de Vuelta a España 2018 wint? Zo ja, waag hier dan een online gokje op bij de grootste bookmaker van België, Unibet. Want enkel bij Unibet ontvangt u als nieuwe klant een welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: u maakt vandaag uw eigen Unibet account aan en besluit hierop 30 Euro te storten. Stort 40 speel met 120 en kijk live naar de Pro League 23 Kijk hier gratis livestream naar de twaalfde etappe van de Vuelta a EspañaDan ontvangt u van Unibet € 30,- (uw storting) + € 60,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 90 Euro speeltegoed. Dat is dus uw eerste storting keer 3 als welkomstbonus. Hartstikke mooi natuurlijk! Want met deze welkomstbonus kunt u vevrolgens een online gokje wagen op de winnaar van deze twaalfde etappe van de Vuelta a España 2018. En als u hier bij Unibet een gokje op waagt dan profiteert u ook nog is van mooie en hoge odds voor de winnaar deze twaalfde etappe van de Ronde van Spanje 2018. Heeft u dus nog geen Unibet account? Klik dan nu hier om deze direct te verkrijgen. Want dan ontvangt u ook meteen uw welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Zo kunt u vanmiddag deze twaalfde etappe van de Vuelta a España nog plezanter maken met een online gokje! Dit terwijl u deze twaalfde rit van de Vuelta 2018 dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten