Gratis livestream bergetappe Ronde van Spanje 2018 1080x620 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje etappe 17, bergrit

Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje etappe 17, bergrit

De zeventiende etappe van de Ronde van Spanje 2018 staat vandaag alweer op het programma. En deze zeventiende etappe van de Vuelta levert opnieuw veel klimwerk op voor het peloton. De renners gaan vandaag namelijk over 5 cols heen, voor ze bergop finishen op een col van de eerste categorie. Maar daarvoor moeten de renners dus al klimmen op 5 categoriseerde cols (en de nodige ongecategoriseerde heuvels). Dat zijn na zo'n 9 kilometer fietsen de Alto de la Arboleda (derde categorie), gevolgd door de Alto de San Juan de Gatzelugatxe (derde categorie), na zo'n 80 kilometer fietsen. Hierna volgen nog, na zo'n 114 kilometer fietsen de Alto del Balcón de Bizkaia (tweede categorie) en na zo'n 136 kilometer fietsen de Alto de Snata Eufemia (derde categorie). En ook dan zijn de renners er nog niet. Nee, want vervolgens volgt nog de Alto de Gontzegaraine (derde categorie). Eenmaal bovenop deze laatste heuvel volgt een korte afdaling waarna de slotklim naar Balcón de Bizkaia volgt. Deze slotklim is van de eerste categorie en stijgt over 7,1 kilometer met 9,1% gemiddeld, waarbij de zwaarste stukken in de tweede helft van de beklimming zitten. Dit beloofd dan ook weer een interessante zeventiende etappe van de Ronde van Spanje 2018 te worden. En daarom zochten wij weer voor u uit waar deze bergrit van de Vuelta a España vanmiddag gratis livestream op internet te kijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje etappe 17, bergrit

Inzetten op de zeventiende etappe van de Ronde van Spanje? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Denkt u zeker te weten wie er vanmiddag als eerste over de finish komt tijdens deze zeventiende etappe van de Ronde van Spanje?? Zo ja, zet hier dna op in bij Unibet. Want enkel bij deze grootste bookmaker van Vlaanderen krijgt u als nieuwe klant altijd een welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: U maakt vandaag uw Unibet account aan en besluit om hier 25 Euro op te storten. Stort 40 speel met 120 en kijk live naar de Pro League 23 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje etappe 17, bergrit Dan ontvangt u van Unibet € 25,- (uw storting) + € 50,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 75 Euro speeltegoed. Unibet verdrievoudigd dus uw eerste storting als welkomstbonus. Hartstikke fijn natuurlijk! Want met deze verdrievoudigde eerste storting kunt u hierna bijvoorbeeld inzetten op de winnaar van deze zeventiende etappe van de Ronde van Spanje 2018. En als u hier bij Unibet op inzet dan profiteert u ook nog is van mooie en hoge noteringen voor de winnaar van deze bergrit van de Vuelta 2018. Als u dus nog geen eigen Unibet account heeft. Twijfel dan niet langer maar Klik snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u ook direct van uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Zo kunt vanmiddag deze zeventiende etappe van de Ronde van Spanje 2018 nog spannender maken met een online gokje op de winnaar van deze bergrit! Dit terwijl u deze bergetappe dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten