Gratis livestream Vuelta 2018 etappe 14 1080x620 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje, etappe 14, bergrit

Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje, etappe 14, bergrit

Een zware bergrit, dat is wat de renners in de Ronde van Spanje vandaag te wachten staat. Want de veertiende etappe van de Ronde van Spanje 2018 is 171 kilometer lang en kent 5 cols, waaronder de slotklim van de eerste categorie. Maar we vertrekken vandaag allereerst uit Cistierna. Vervolgens duikt na 42 gereden kilometers de eerste klim van de dag op, de Puerto San Isidro (derde categorie). Eenmaal boven volgt vervolgens een afdaling van maar liefst 25 kilometer. Na deze afdaling begint direct de beklimming van de Alto de la Colladona (eerste categorie, 5,3 kilometer klimmen tegen 7,1% stijgingspercentage gemiddeld). Vervolgens volgt de afdaling van deze col en dan 14 redelijk vlakke kilometers. Maar dan duikt de Alto de la Mozquela alweer op (eerste categorie, 9,4 kilometer klimmen met een gemiddeld stijgingspercentage van van 6,2%). Na uiteraard alweer aan afdaling volgt hierna vrijwel direct de beklimming van de Alto de la Falle de Los Lobos (derde categorie, 5,2 kilometer klimmen tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 6,7%). Na de afdaling van deze col kunnen de renners tijdens 10 redelijk vlakke kilometers even op adem komen, Maar dan volgt hierna ook nog de slotklim naar Les Praeres. Deze is van de eerste categorie en met 4 kilometer niet al te lang. Maar hij stijgt wel met gemiddeld 12,5% en kent ook nog een zeer slecht wegdek. Kortom dit een loodzware bergetappe vandaag in de Vuelta a España. En daarom zochten wij weer voor u uit waar deze veertiende etappe van de Ronde van Spanje vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje, etappe 14, bergrit

Inzetten op de veertiende etappe van de Ronde van Spanje? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Wilt u vanmiddag ook een online gokje wagen op bijvoorbeeld de winnaar van deze veertiende etappe van de Ronde van Spanje? Zo ja, doe dit dan bij Unibet. Want alleen bij deze grootste bookmaker van België ontvangt u als nieuwe klant een welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: U maakt vandaag uw eigen Unibet account aan en besluit hierop 15 Euro te storten. Stort 40 speel met 120 en kijk live naar de Pro League 23 Kijk hier gratis livestream naar de Ronde van Spanje, etappe 14, bergrit Dan krijgt u van Unibet 15 Euro (uw storting) + 30 Euro (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed. Dat is dus uw eerste storting keer 3 als welkomstbonus. Uiterst plezant natuurlijk! Want met deze welkomstbonus kunt u vervolgens bijvoorbeeld een gokje wagen op de winnaar van deze veertiende etappe van de Ronde van Spanje 2018. Bovendien profiteert u, als u hier bij Unibet een online gokje op waagt, van hoge odds voor de winnaar deze veertiende etappe van de Vuelta 2018. Heeft u dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze direct aan te maken. Want dan profiteert u ook meteen van uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Zo kunt vanmiddag deze veertiende etappe van de Ronde van Spanje 2018 nog spannender maken met een online gokje op de winnaar van deze bergrit! Dit terwijl u de veertiende etappe van de Ronde van Spanje dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten