Gratis livestream zestiende etappe Ronde van Frankrijk 1080x620 Gratis livestream zestiende etappe Ronde van Frankrijk

Gratis livestream zestiende etappe Ronde van Frankrijk

Morgen mogen de renners in de Ronde van Frankrijk 2016 genieten van een welverdiende rustdag, maar daarvoor moet er vandaag eerst nog wel naar Zwitserland gefietst worden. Want de zestiende etappe van de Ronde van Frankrijk brengt de renners namelijk over 209 kilometer van het Franse Moirans-en-Montagne naar het Zwitserse Bern. En alhoewel vandaag door het Jura-gebergte fietsen, en er dus voldoende hoge cols in de omgeving zijn, krijgen de renners vandaag slechts 1 colletje van de vierde categorie voor hun kiezen (na 183,5 kilometer fietsen, de Côte de Mühleberg). Maar dat wil niet zeggen dat de etappe van vanmiddag helemaal vlak is. Want de renners fietsen vandaag namelijk de hele dag tussen de 426 meter hoogte en de 902 meter hoogte boven zeeniveau. En ook vlak voor de finish golft het wegdek vandaag op en neer, waarna, in het slot van deze etappe, een verraderlijk klimmetje van 600 meter met een stijgingspercentage van 6,5% de renners naar de volledig vlakke slotkilometer leidt. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag, vanaf 14.10 uur, gratis en live op internet kan bekijken wie er vandaag als eerste over de finish komt in het Zwitsers Bern tijdens deze zestiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2016:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream zestiende etappe Ronde van Frankrijk

Zet in op de Ronde van Frankrijk bij Unibet met 60 Euro welkomstbonus

Mocht u trouwens ook een favoriet hebben voor de overwinning tijdens deze zestiende etappe van de Ronde van Frankrijk, dan kunt u hier een gokje op wagen bij  Gratis livestream zestiende etappe Ronde van FrankrijkUnibet. Want bij Unibet krijgt u als nieuwe klant altijd een welkomstbonus tot 60 Euro! En met deze welkomstbonus kunt u dus bijvoorbeeld inzetten op de dagwinnaar tijdens deze zestiende etappe van de Tour de France. En als u dit bij Unibet doet dan profiteert u altijd van de hoogste odds beschikbaar voor de Tour de France. Zo zijn de (belangrijkste) odds voor de dagwinnaar van deze zestiende etappe van de ronde van Frankrijk 2016 bij Unibet als volgt:

1. Peter Sagan wint: 4,50 keer uw inzet.
2. Alexander Kristoff wint: 7,00 keer uw inzet.
3. Fabian Cancellara wint: 9,00 keer uw inzet.
4. Greg van Avermaet wint: 12,00 keer uw inzet.
5. Michael Matthews wint: 13,00 keer uw inzet.
6. Mark Cavendish wint: 15,00 keer uw inzet.
7. Bryan Coquard wint: 15,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het, dit zijn inderdaad weer de hoogste odds die u kunt vinden voor de Tour de France. Dus heeft u nog geen Unibet spelersgebruikersnaam? Klik dan hier om deze direct aan te maken, uw welkomstbonus van 60 Euro te verkrijgen en vanmiddag deze zestiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2016 nog spannender te maken met een online inzet op deze rit.

Gerelateerde berichten