Gratis livestream wegwedstrijd van het WK wielrennen 2018 1080x620 Gratis livestream wegrit elite van het WK wielrennen 2018 (mannen)

Gratis livestream wegrit elite van het WK wielrennen 2018 (mannen)

Vandaag staat de wegwedstrijd van het WK wielrennen 2018 bij de mannen op het programma. En deze wegrit elite van het WK wielrennen in Tirol kent een uitdagend parcours. De renners leggen vandaag namelijk 258,5 kilometer af en moeten ook nog is 4670 hoogtemeters overbruggen. Maar we beginnen nog redelijk rustig, want in de eerste 57 kilometer van deze wegrit elite van het WK wielrennen golft het parcours weliswaar op en neer, maar zitten geen serieuze klimmen. Maar daarna wacht de renners de eerste beklimming van de dag. Dat is namelijk de Gnadenwald. En deze Gnadenwald is goed voor 2,6 kilometer klimmen tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 10,5%. Vervolgens leggen de renners zo'n 25 kilometer af voor ze beginnen aan 7 lokale rondes in en om Innsbbruck. Deze 7 lokale rondes zijn 23,9 kilometer lang en bevatten elke keer de beklimming naar Igls. Deze klim naar Igls is 7,9 kilometer lang en kent een gemiddeld stijgingspercentage van 5,7%. En in de slotronde van deze wegrit elite zit nog een extra uitstapje naar de laatste beklimming van de koers. Dat is namelijk de Gramartboden. Deze is goed voor 2,8 kilometer klimmen tegen een gemiddeld stijgingspercentage van maar liefst 11,5%. Eenmaal bovenop deze laatste klim wacht de renners 6 kilometer dalen en 2 kilometer vlak naar de finish op de Rennweg in Innsbruck. Kortom deze wegwedstrijd van het WK wielrennen 2018 heeft een zeer uitdagend parcours. En daarom zochten wij weer voor u uit waar deze wegrit elite van het WK wielrennen vandaag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream wegrit elite van het WK wielrennen 2018 (mannen)

Gokje wagen op de wegrit elite van het WK wielrennen? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Denkt u vanmiddag zeker te weten wie er als eerste over de streep komt tijdens deze wegrit elite van het WK wielrennen 2018? Zo ja, zet hier dan op in bij Unibet. Want enkel bij deze grootste bookmaker van België ontvangt u als nieuwe klant een welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: U maakt vandaag uw eigen Unibet account aan en besluit hierop 20 Euro te storten. Dan ontvangt u van Unibet € 20,- (uw storting) + € 40,- (uw welkomstbonus van 200%) = Gratis livestream wegrit elite van het WK wielrennen 2018 (mannen)in totaal maar liefst 60 Euro speeltegoed. Unibet verdrtievoudigd dus uw eerste storting als welkomstbonus. Zeer plezant natuurlijk! Want met deze verdrievoudigde eerste storting kunt u vervolgens bijvoorbeeld inzetten op de winnaar van deze wegrit elite van het WK wielrennen. En als u hier bij Unibet op inzet dan profiteert u ook nog is van de volgende (belangrijkste) hoge odds voor de winnaar deze wegrit elite van het WK wielrennen 2018:

 • Zet live in op de wegrit elite van het WK wielrennen 2018 met 80 Euro welkomstbonus
  1. Julian Alaphilippe wint: 4,25 keer uw inzet
  2. Alejandro Valverde wint: 6,00 keer uw inzet
  3. Adam Yates wint: 12,00 keer uw inzet
  4. Vincenzo Nibali wint: 13,00 keer uw inzet
  5. Primoz Roglic wint: 13,00 keer uw inzet
  6. Simon Yates wint: 13,00 keer uw inzet
  7. Michal Kwiatkowski wint: 17,00 keer uw inzet

  U ziet het dus, dat zijn weer verrassend hoge noteringen van Unibet voor de winnaar van wegrit elite van het WK wielrennen 2018. Heeft u dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan ontvangt u dus ook direct uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Zo kunt u vandaag deze wegrit elite van het WK wielrennen nog spannender maken met een (live) inzet op uw favoriete renner! Dit terwijl u deze wegwedstrijd van het WK wielrennen 2018 dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

 • Gerelateerde berichten