Gratis livestream vijftiende etappe Tour de France 1080x620 Gratis livestream vijftiende etappe Tour de France

Gratis livestream vijftiende etappe Tour de France

Na de zo goed als vlakke rit van gisteren in de tour de France, staat de renners in diezelfde Tour de France vandaag heel wat anders te wachten. Want de vijftiende etappe van deze editie van de Ronde van Frankrijk, die vandaag wordt verreden, is namelijk een zware bergetappe met maar liefst 6 gecatoriseerde cols. De renners moeten namelijk vandaag allereerst achtereenvolgens over de Col du Berthiand (eerste categorie, 780 meter hoog), de Col du Sappel (tweede categorie, 794 meter hoog), de Col de Pisseloup (derde categorie, 968 meter hoog) en de Col de la Rochette (derde categorie, 1113 meter hoog) heen. En na deze 4 cols zijn de renners er nog lang niet. Nee, sterker nog, dan hebben we pas 79 kilometer van de in totaal 151,5 kilometer afgelegd. Want na de beklimming van deze vierde col van de dag volgt uiteraard een afdaling en dan de beklimming van de ongecatoriseerde 677 meter hoge Hotonnes. En na de afdaling van deze ongecatorisserde heuvel volgt de zwaarste col van de dag, namelijk de Col du Grand Colombier (buitencategorie, 12,8 kilometer klimmen tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 6,8% naar 1501 meter hoogte). En na de top van deze col volgt uiteraard een lange afdaling en zo'n 7 kilometer vlak fietsen, waarna de renners dezelfde berg nog een keer beklimmen, maar dan niet helemaal tot boven. En deze beklimming heet de Lacets de Grand Colombier en is van de eerste categorie en voert de renners opnieuw naar 891 meter hoogte. Hierna volgt nog een snoeiharde afdaling van 5,5 kilometer, waarna er nog een slordige 10 kilometer vals plat aflopend wegdek over is tot aan de finish in Culoz. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag, vanaf 14.10 uur, gratis en live op internet kan bekijken wie er als eerste over de finish komt in deze zware bergetappe van de Tour de France 2016:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream vijftiende etappe Tour de France

Inzetten op de Tour de France? Dat doet u met 60 Euro welkomstbonus van Unibet

Mocht u trouwens vandaag deze mooie bergetappe van de Ronde van Frankrijk 2016 nog spannender willen maken met een online gokje op deze rit, dan zit u weer goed bij  Gratis livestream vijftiende etappe Tour de FranceUnibet. Want bij Unibet krijgt u als nieuwe klant nu tijdelijk een welkomstbonus van 60 Euro. En met deze welkomstbonus kunt u dus bijvoorbeeld een gokje wagen op de dagwinnaar tijdens deze vijftiende etappe van de Tour de France 2016. En als u dit bij Unibet doet dan profiteert u van de hoogste odds beschikbaar voor de Tour. Zo zijn de (belangrijkste) odds voor de dagwinnaar van deze zware bergetappe in de Ronde van Franrkijk bij Unibet als volgt:

1. Vincenzo Nibali wint: 4,50 keer uw inzet.
2. Rafal Majka wint: 5,50 keer uw inzet.
3. Ilnur Zakarin wint: 7,50 keer uw inzet.
4. Tom Dumoulin wint: 9,00 keer uw inzet.
5. Pierre Roland wint: 10,00 keer uw inzet.
6. Sebastien Reichenbach wint: 15,00 keer uw inzet.
7. Chris Froome wint: 21,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het om een gokje op de Tour de France te wagen met hoge odds en 60 Euro welkomstbonus als nieuwe klant zit u weer goed bij Unibet. Dus klik hier om direct uw nieuwe gratis Unibet account aan te maken, uw welkomstbonus van 60 Euro te verkrijgen en vanmiddag deze vijftiende etappe van de Tour de France 2016 nog spannender te maken met een online gokje op deze zware bergetappe.

Gerelateerde berichten