Gratis livestream vijfde etappe Tour de France 1080x620 Gratis livestream vijfde etappe Ronde van Frankrijk

Gratis livestream vijfde etappe Ronde van Frankrijk

Vandaag, op woensdag 6 juli, staat er een leuke etappe op het programma tijdens de Ronde van Frankrijk. Want de vijfde etappe van de Tour de France 2016, die vandaag wordt verreden brengt de renners voor het eerst serieus klimwerk. Want alhoewel de echt hoge bergen nog even op zich laten wachten, moeten de renners vandaag wel over 6 cols heen. Wat tijdens deze 213,5 kilometer lange vijfde etappe van vanmiddag, komen de renners allereerst, na 16,5 gereden kilometers, de Côte de Saint-Léonard-de-Noblat (vierde categorie, 356 meter hoog) tegen en hierna volgt na 142,5 gereden kilometers de beklimming van de Côte du Puy Saint-Mary (derde categorie,704 meter hoog). Maar in de finale van deze etappe wordt het pas echt klimmen geblazen voor de renners. Want hier volgen achtereenvolgens nog 4 cols: de Col de Neronne (derde categorie,1242 meter hoog), de Pas de Peyrol (tweede categorie, 1589 meter hoog), de Col du Perthus (tweede categorie, 1309 meter hoog) en de Côte de Font de Cère (derde categorie, 1294 meter hoog). En na de top van deze laatste col is er nog 2,5 kilometer te fietsen tot aan de finish in skigebied Le Lioran. En deze 2,5 kiloemter zijn voornamelijk licht dalend, maar de laatste paar 100 meter van deze etappe kennen dan wel weer een stijgingspercentage van 6%. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag, vanaf 14.10 uur, gratis op internet kan bekijken wie deze eerste bergachtige etappe van de Ronde van Frankrijk 2016 op zijn naam zet:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream vijfde etappe Ronde van Frankrijk

Inzetten op de Ronde van Frankrijk doet u bij Unibet

Mocht u trouwens de Ronde van Frankrijk 2016 nog spannender willen maken met een online gokje op de tour, neem dan eens een kijkje bij  Gratis livestream vijfde etappe Ronde van FrankrijkUnibet. Want bij Unibet krijgt u als nieuwe klant altijd een welkomstbonus tot maar liefst 60 Euro! En met deze welkomstbonus kunt u vervolgens uiteraard o.a. inzetten op de Tour de France. Bijvoorbeeld op de dagwinnaar van de vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk die vandaag wordt verreden. En als u dit doet profiteert u ook nog is van de volgende belangrijkste hoge odds die Unibet vandaag heeft voor de vijfde etappe van de Tour:

1. Rafal Majka wint: 4,50 keer uw inzet.
2. Greg van Avermaet wint: 4,50 keer uw inzet.
3. Julian Alsphilippe wint: 7,50 keer uw inzet.
4. Alejandro Valverde wint: 8,00 keer uw inzet.
5. Serge Pauwels wint: 10,00 keer uw inzet.
6. Peter Sagan wint: 15,00 keer uw inzet.
7. Thomas de Gendt wint: 17,00 keer uw inzet.
8. Daniel Martin wint: 21,00 keer uw inzet.
9. Cyril Gautier wint: 26,00 keer uw inzet.
10. Michael Matthews wint: 26,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het, dit zijn weer de hoogste odds beschikbaar in de markt voor de tour de France. Dus heeft u nog geen gratis Unibet spelersaccount? Klik dan hier om deze direct aan te maken, te profiteren van uw welkomstbonus tot 60 Euro en vanmiddag de vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk nog spannender te maken met een online gokje op deze etappe.

Gerelateerde berichten