Gratis livestream Ronde van Frankrijk etappe 14 1080x620 Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2018 rit 14, heuveletappe

Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2018 rit 14, heuveletappe

Een interesante etappe vandaag, op zaterdag 21 juli, in de Ronde van Frankrijk 2018. Want de veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk is een heuveletappe met een steile slotklim op 1,5 kilometer van de finish. Maar, om bij het begin te beginnen, de renners vertrekken vandaag vanuit Saint-Paul-Trois Châteaux. Vanuit deze startplaat rijden ze in 188 kilometer naar het vliegveld van Mende. En na zo'n 10 kilometer begint het parcours al op te lopen. Maar pas na 80 gereden kilometers komen de renners de eerste gecategoriseerde col tegen. Dat is de Côte du Grand Châtaignier (vierde categorie), een heuvel van 1 kilometer met een gemiddelde stijging van 7,4%. En vervolgens wacht het peloton na 120 gereden kilometers de Col de la Croix de Berthel (tweede categorie, 9,1 kilometer klimmen tegen 5,3% stijgingspercentage). En direct na de 13 kilometer lange afdaling van deze col wacht alweer de Col du Pont Sans Eau. Deze is van de derde categorie en stijgt over 3,3 kilometer met 6,3% gemiddeld. Na een zeer korte afdaling van deze col volgt dan de ongecategoriseerde La Baraque de l'Air (5,8 kilometer klimmen tegen 4% stijgingspercentage). Hierna volgt een afdaling van zo'n 20 kilometer, gevolgd door 10 kilometer vlak wegdek, waarna de finale van deze rit volgt. En dat is de Col de la Croix Neuve (tweede categorie), een kluif van 3 kilometer tegen 10,2% stijgingspercentage gemiddeld met pieken van maar liefst 18% stijgingspercentage. Eenmaal bovenop deze col is het nog 1 kilometer dalen gevolgd door 500 meter vlak naar de finish. Een zeer interessante finale dus van deze koers. En daarom zochten wij weer voor u uit waar deze veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2018 vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2018 rit 14, heuveletappe

Gokje wagen op de veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2018? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Wilt u vanmiddag ook een gokje wagen op deze interessante veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2018? Zo ja, dan zit u helemaal goed bij Unibet. Want alleen bij deze grootste bookmaker van Belgie ontvangt u als nieuwe klant een welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Dus als u bijvoorbeeld vandaag uw eigen Unibet account aanmaakt en hierop 30 Euro besluit te storten. Dan krijgt u van Unibet 30 Euro (uw storting) + 60 Euro (uw welkomstbonus van 200%) =  Gratis livestream Ronde van Frankrijk 2018 rit 14, heuveletappein totaal maar liefst 90 Euro speeltegoed. Dat is dus uw eerste storting x 3 als welkomstbonus. Hartstikke mooi uiteraard! Want met deze welkomstbonus kunt u vervolgens een gokje wagen op de winnaar van deze veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk. En als u dit bij Unibet doet, dan profiteert u ook nog is van deze (belangrijkste) hoge odds voor de winnaar van deze veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk:

U ziet het dus, dat zijn weer verrassend hoge odds van Unibet voor de winnaar van deze veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2018. Dus bezit u nog geen eigen Unibet account? klik dan nu snel om deze direct aan te maken. Want dan profiteert u meteen van uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Zo kunt u deze veertiende etappe van de Tour de France nog spannender maken met een online gokje terwijl u deze veertiende etappe van de Ronde van Frankrijk 2018 ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

Gerelateerde berichten