Gratis livestream individuele tijdrit Ronde van Spanje 2018 1080x620 Gratis livestream individuele tijdrit Vuelta 2018, etappe 16

Gratis livestream individuele tijdrit Vuelta 2018, etappe 16

De zestiende etappe van de Ronde van Spanje 2018, die vandaag wordt verreden, is een individuele tijdrit van 32 kilometer. En dat betekent uiteraard dat het klassement van de Vuelta a España vanmiddag wel eens flink kan gaan wijzigen. Hoe dan ook, de renners starten deze individuele tijdrit van de Vuelta 2018 vanmiddag in Santillana del Mar. En in de eerste kilometer loopt de route van deze tijdrit direct met 5% omhoog. Hierna volgt een korte afdaling gevolgd door een glooiende sectie. En na zo'n 13 gereden kilometers volgt vervolgens de langste klim van deze tijdrit van de Vuelta. Dan loop het parcours namelijk over 3,4 kilometer met 4% gemiddeld op. Na dit klimmetje volgt aan afdaling van zo'n 3 kilometer, waarna het laatste oplopende stuk van deze tijdrit volgt. Hier loopt het wegdek namelijk over 2 kilometer met 3,5% omhoog. Eenmaal bovenop dit laatste klimmetje van de ze tijdrit van de Vuelta 2018 volgen nog 10 kilometer. Deze 10 kilometer zijn allemaal in licht dalende of vlakke lijn. De renners kunnen hier dus nog flink tempo maken op weg naar de finish in Torrelavega. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag gratis livestream op internet kan bekijken wie deze individuele tijdrit van de Vuelta 2018 wint:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream individuele tijdrit Vuelta 2018, etappe 16

Inzetten op de individuele tijdrit van de Vuelta 2018? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Denkt u vanmiddag zeker te weten wie deze individuele tijdrit van de Vuelta 2018 wint? Zo ja, zet hier dan op in bij Unibet. Want alleen bij Unibet ontvangt u als nieuwe klant een welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: U maakt vandaag uw eigen Unibet account aan en besluit hierop 15 Euro te storten. storten. Dan krijgt u van Unibet € 15,- (uw storting) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) =  Gratis livestream individuele tijdrit Vuelta 2018, etappe 16in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed. Dat is dus uw eerste storting maal 3 als welkomstbonus. Zeer plezant natuurlijk! Zet live in op de individuele tijdrit van de Vuelta 2018 met 80 Euro welkomstbonusWant met deze welkomstbonus kunt u hierna bijvoorbeeld (live) inzetten op de winnaar van deze tijdrit van de Ronde van Spanje 2018. En als u hier bij Unibet een (live) gokje op waagt profiteert u ook nog is van de hoogste noteringen van Vlaanderen voor de winnaar van deze individuele tijdrite van de Vuelta a España. Heeft u nog geen eigen Unibet account? Klik dan nu hier om deze direct te verkrijgen. Want dan profiteert u ook meteen van uw welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Zo kunt u vanmiddag deze tijdrit van de Vuelta 2018 nog spannender maken met een (live) gokje! Dit terwijl u deze individuele tijdrit van de Ronde van Spanje dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst!

gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten