Gratis livestream AA Gent KFCO Beerschot Wilrijk 1080x620 Gratis livestream Gent   Beerschot Wilrijk, achtste finale Croky Cup

Gratis livestream Gent – Beerschot Wilrijk, achtste finale Croky Cup

De Croky Cup begint vanavond aan de achtste finales. Zo wordt er vanavond, om 20.45 uur, in de Ghelcamo Arena in Gent afgetrapt bij AA Gent tegen Beerschot Wilrijk. Dat is dus de nummer 8 van de Pro League, AA Gent, tegen de koploper van de Eerste klasse B, KFCO Beerschot Wilrijk.  Gratis livestream Gent   Beerschot Wilrijk, achtste finale Croky CupNiet zo vreemd dus dat bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet, AA Gent vanavond de overgrote favoriet is in deze achtste finale van het Bekertoernooi. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor Gent tegen Beerschot Wilrijk. Maar toch loopt het in de competitie de laatste tijd niet op wieltjes voor AA Gent. Sterker nog, na een 5 op 15 is Gent dus zelfs zijn plekje in de top 6 van onze eigen Pro League kwijt. Gent zal dan vanavond ook wel op en top gemotiveerd zijn in deze achtste finale van de Beker. Want AA Gent weet natuurlijk ook dat het bekerparcours nog steeds de kortste weg naar Europa is. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond gratis livestream op internet kan bekijken of Gent in de race blijft voor Bekerwinst door, ten koste van Beerschot Wilrijk, de kwartfinales van de Croky Cup te bereiken, of niet:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream Gent   Beerschot Wilrijk, achtste finale Croky Cup

Gokje wagen op Gent tegen Beerschot Wilrijk? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van 80 Euro

Heeft u een goed voorgevoel en denkt u zeker te weten wie er vanavond wint bij Gent tegen Beerschot Wilrijk? Zo ja, waag hier dan een (live) gokje op bij Unibet. Want alleen bij Unibet krijgt u als nieuwe klant namelijk altijd een welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Een voorbeeld van deze welkomstbonus: U maakt vandaag uw eigen Unibet account aan en besluit hierop 15 Euro besluit te storten. Dan krijgt u van Unibet € 15,- (uw storting) + € 30,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 45 Euro speeltegoed. Unibet verdrievoudigt dus uw eerste storting als welkomstbonus. Uiterst plezant natuurlijk! Zet live in op Gent tegen Beerschot Wilrijk met 80 Euro welkomstbonus van Unibet en win! Want met deze welkomstbonus van Unibet kunt u vervolgens bijvoorbeeld een (live) gokje wagen op Gent tegen Beerschot Wilrijk en/of een andere achtste finale van de Croky Cup. En als u hier bij Unibet een (live) gokje op waagt, dan profiteert u ook nog is van de volgende hoge odds voor deze achtste finale van de Croky Cup:

1. AA Gent wint: 1,25 keer uw inzet
X. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 6,00 keer uw inzet
2. KFCO Beerschot Wilrijk wint: 12,00 keer uw inzet

Dus u ziet het, dat zijn inderdaad weer mooie en hoge odds van Unibet voor AA Gent tegen Beerschot Wilrijk. Heeft u dan ook nog geen Unibet account? Klik dan nu hier en maak deze meteen aan. Want dan ontvangt u dus ook direct uw welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Zo kunt u vanavond Gent tegen Beerschot Wilrijk nog spannender maken met een (live) gokje op uw favoriete club. Dit terwijl u AA Gent tegen KFCO Beerschot Wilrijk dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze achtste finale van het Bekertoernooi!

Gerelateerde berichten