Gratis livestream Engeland vs Wales 1080x620 Gratis livestream Engeland vs Wales, Euro 2016

Gratis livestream Engeland vs Wales, Euro 2016

Het EK voetbal in Frankrijk begint vanmiddag, om 15.00 uur, direct met een kraker. Want dan nemen namelijk de elftallen van Engeland en Wales het in het Stade Bollaert-Delelis in Lens tegen elkaar op. En dat beloofd dus weer een prachtige EK match te worden met mooie Engelse sferen op de tribune. En vooral voor Engeland, wat in zijn eerste EK match teleurstellend met 1-1 gelijkspeelde tegen Rusland, is het vanmiddag cruciaal om een goed resultaat neer te zetten. Maar ook Wales, wat in zijn eerste match overigens met 2-1 van Slowakije won, zal uiteraard graag een goed resultaat willen behalen tegen zijn grote buurman. En ook Wales sterspeler Gareth Bale liet al weten dat hij en zijn landgenoten vanmiddag alles zullen geven: “Of het nu om rugby of voetbal gaat, in Wales lijkt het alsof we net dat beetje extra kunnen geven. Dat voel je op het veld en als je de wedstrijden ziet, tegen Engeland zal dat uiteraard niet anders zijn.” En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag gratis op internet kan bekijken of Wales het Engeland inderdaad lastig weet te maken, of niet:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream Engeland vs Wales, Euro 2016

Alsu trouwen deze Engelse kraker op het EK nog spannender wilt maken, neem dan eens een kijkje bij  Gratis livestream Engeland vs Wales, Euro 2016Unibet voor een online gokje. Want bij Unibet profiteert u het hele EK lang van fantastische promoties! Zo kunt u, als u nu uw nieuwe Unibet account aanmaakt aankomende zaterdag zonder risico 5 Euro inzetten op België vs Ierland. En alsof dat nog niet mooi genoeg is profiteert u bij Unibet als nieuwe klant ook nog is van een welkomstbonus tot maar liefst 60 Euro! En bovendien profiteert u bij unibet van zeer hoge odds op alle EK matches. Zo zijn de odds voor Engeland tegen Wales bij Unibet als volgt:

1. Winst Engeland: 1,62 Keer uw inzet.
2. Winst Wales: 6,45 Keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,95 Keer uw inzet.

Dus u ziet het, dat zijn weer mooie Odds van Unibet voor deze EK match. En als u nu dus een nieuwe Unibet spelersaccount aanmaakt dan kunt u dus ook zaterdag helemaal gratis 5 Euro inzetten op Belgie vs. Ierland zonder risico. Dat is natuurlijk wel heel plesant dus klik hier om direct uw gratis Unibet Account te registreren en te profiteren van deze mooie Unibet promotie en uw welkomstbonus tot 60 Euro.

gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten