Gratis livestream Charleroi Racing Genk 1080x620 Gratis livestream Charleroi   Genk, achtste finale Croky Cup

Gratis livestream Charleroi – Genk, achtste finale Croky Cup

Vanavond staan er maar liefst 5 achtste finales op het programma in de Croky Cup. En de interessantste van deze achtste finales lijkt zo op vooraf toch wel Charleroi tegen Genk te zijn. Vanavond, om 20.45 uur, zullen de elftallen van Charleroi en Racing Genk de bal aan het rollen brengen in het Stade du Pays de Charleroi voor deze achtste finale van het Bekertoernooi. Kan Charleroi zijn goed thuisvorm uit de Pro League doortrekken naar de Croky Cup en KRC Genk vanavond een nederlaag bezorgen?  Gratis livestream Charleroi   Genk, achtste finale Croky CupVolgens de grootste bookmaker van België, Unibet, is de kans hierop niet bijzonder groot. Want bij Unibet is Racing Genk toch wel de favoriet in deze achtste finale van het Bekertoernooi. Dat blijkt uit de odds van Unibet voor Charleroi tegen Genk. Maar toch denkt de aanvoerder van KRC Genk, Alejandro Pozuelo, wel dat het vanavond geen gemakkelijk avondje zal worden voor Genk. Pozuelo liet namelijk al weten: “Charleroi is nooit gemakkelijk. Maar als we kunnen winnen, ligt de weg naar de finale open.” En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond gratis livestream op internet kan kijken of KRC Genk inderdaad weet te winnen op bezoek bij Charleroi en zo de kwartfinales van de Croky Cup bereikt, of niet:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis livestream Charleroi   Genk, achtste finale Croky Cup

Gokje wagen op Charleroi tegen Genk? Bij Unibet krijgt u een welkomstbonus van maar liefst 80 Euro

Denkt u zeker te weten of Charleori of KRC Genk vanavond de kwartfinales van de Beker van België bereikt? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij Unibet. Want enkel bij Unibet ontvangt u als nieuwe klant altijd een welkomstbonus van 200% tot maar liefst 80 Euro. Dus als u bijvoorbeeld vandaag uw nieuwe Unibet account aanmaakt en hierop 25 Euro stort. Dan ontvangt u van Unibet € 25,- (uw storting) + € 50,- (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 75 Euro speeltegoed. Dat is dus uw eerste storting keer 3 als welkomstbonus. Hartstikke fijn natuurlijk! Want met deze welkomstbonus kunt u hierna bijvoorbeeld Zet live in op Charleori tegen Genk met 80 Euro welkomstbonus van Unibet en win!(live) inzetten op Charleroi tegen Genk en/of een andere achtste finale van de Croky Cup. En als u hier bij Unibet (live) op inzet, dan profiteert u ook nog is van de volgende mooie en hoge noteringen voor deze achtste finale van het Bekertoernooi:

1. Charleroi wint: 3,75 keer uw inzet
X. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 3,75 keer uw inzet
2. KRC Genk wint: 1,93 keer uw inzet

U ziet het dus, dat zijn inderdaad weer mooie en hoge odds van Unibet voor Charleroi tegen Genk. Dus als u nog geen Unibet account bezit, klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteert u dus ook meteen van uw welkomstbonus van 200% tot maximaal 80 Euro. Zo kunt u vanavond Charleroi tegen Genk nog plezanter maken met een (live) inzet op uw favoriete ploeg. Dit terwijl u Charleroi tegen Racing Genk dus ook gewoon gratis livestream op internet bekijkt. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij deze achtste finale van de Croky Cup!

Gerelateerde berichten