Gratis live stream Nederland België 1080x620 Gratis live stream Nederland   België, finale EK hockey, mannen

Gratis live stream Nederland – België, finale EK hockey, mannen

Wat onze hockey dames gister niet lukte, gaan onze hockey mannen proberen vanmiddag wel waar te maken. Namelijk winnen van de Hollanders tijdens de finale van het EK hockey in Amstelveen. Want vanmiddag, om 16.00 uur in het Wagener Stadion in Amstelveen tijd voor de finale, Nederland tegen België. En dat onze hockey mannen deze finale zouden moeten kunnen winnen bleek eerder tijdens dit EK al wel. Want toen was België namelijk in de groepsfase al met maar liefst 5-0 te sterk voor de Hollandse hockey mannen. Verder bereikte België deze finale o.a. door in de halve finale Duitsland op 2-2 te houden en vervolgens de shoot-outs met 2-4 te winnen. Nederland, op zijn beurt, won in de halve finale met 3-1 van Engeland. Hierdoor treffen Nederland en België elkaar nu vanmiddag dus in de finale met als inzet de titel. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar deze EK hockey finale, Nederland tegen België, vanmiddag gratis live stream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Nederland   België, finale EK hockey, mannen

Zet in op de winnaar van Nederland tegen België bij Unibet met 80 Euro welkomstbonus

Mocht u trouwens ook zeker denken te weten dat onze Belgische hockey mannen de Hollanders, net als in de groepsfase, opnieuw verslaan? Dan doet u er goed aan om hier op in te zetten bij Unibet. Want bij Unibet krijgt u als nieuwe klant een welkomstbonus van 200% tot  Gratis live stream Nederland   België, finale EK hockey, manneneen welkomstbonus van maar liefst 200% tot 80 Euro. Dus als u bijvoorbeeld nu uw nieuwe Unibet account aanmaakt en hierop 10 Euro besluit te storten, dan ontvangt u van Unibet 10 Euro (uw storting) + 20 Euro (uw welkomstbonus van 200%) = in totaal maar liefst 30 Euro speeltegoed. Zo is de eerste winst al meteen binnen! En met dezeProfiteer nu van uw Unibet welkomstbonus welkomstbonus kunt u bijvoorbeeld inzetten op Nederland tegen België. En als u dit bij Unibet doet profiteert u ook nog is van de volgende hoge odds voor deze finale van het EK hockey:

1. Nederland wint: 2,28 keer uw inzet
X. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 4,00 keer uw inzet
2. België wint: 2,50 keer uw inzet

Dus u ziet het, als u inzet op onze hockey mannen als winnaar van dit EK, dan kan dat u bij Unibet een leuke winst op leveren. Dus heeft u nog geen gratis Unibet account? Klik dan nu hier om deze aan te maken. Want dan ontvangt u, uw welkomstbonus van 200%. En bovendien kunt u dan vanmiddag, terwijl u gratis live stream naar Nederland tegen België kijkt, deze finale nog spannender maken met een online gokje.

gratis voetbal livestreams

Gerelateerde berichten